Gealan S 8000 IQ ablakprofil rendszer

A lehetetlen számunkra nem létezik. Ezen mondat alapján hívták életre az S 8000 IQ rendszert. Bármelyféle alkalmazásához rendelkezésre állnak a hozzá illő profilok és küszöbmegoldások, amelyek a kívánt működésnek és beépítési követelmények megfelelnek.
Bejárati ajtók gyártásához az S 8000 IQ geometriái nagyon jól alkalmazhatóak. A nagyméretű alumínium merevítések alacsony súlyuk mellett olyan stabilitást biztosítanak, amely eddig nem volt lehetséges.

Sokoldalúság – Határtalan kombinálási lehetőségek

Egy új kasírozó technológiának köszönhetően a GEALAN abban a helyzetben van, hogy majdnem minden, tetszés szerinti kombinációt képes legyártani. Az acrylcolor, fadekor és univerzális fóliák szinte minden variációja lehetséges és nincs jelentősége annak, hogy a profil számtalan töréssel vagy lekerekítéssel rendelkezik.

Árajánlatkérés

gealan_s_8000_hangszigetelés

Élvezni a nyugalmat

A zaj akár az egészségünkbe is kerülhet. Ezért a zaj- és hangszigetelés szintén az egyik legfontosabb tényezővé vált. A modern hangszigetelő ablakoknál mérvadó a mindenkori lakókörnyezet és a külső zajszint.

Az intelligens profiltervezéssel a GEALAN rendszerek a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak, és ezáltal emelik az életszínvonalat.

gealan_s_8000_hoszigeteles

Tiszta kényelem

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A négykamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S 8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljen, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek.

A profilkombináció a bevizsgált U-értékével beleszámítva a standard acélmerevítést (Uf = 1,1 W/m2K értékig) a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Ennek ellenére soha nem történik a hőszigetelés a statika hátrányára, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.

gealan_s_8000_design

Meggyőző megjelenés

Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az S 8000 IQ rendszert úgy tervezték, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveg lécek és sima, csillogó felületek.

Az S 8000 IQ rendszert az esztétika illetve az értékesség jellemzi – stílusos ablakok és időtlen elegancia. De ezzel még nincs vége. Az S 8000 IQ plus rendszer négy- és hatkamrás kivitelének létezik egy formatervezett változata, egy síkban félig eltolt, különleges formájú ablakszárnnyal.

gealan_s_8000_acrylcolor

Lenyűgöző szinek

Az építőművészetben az esztétikát a színek, formák és anyagok tökéletes összhangja jelenti. Nincs jelentősége, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről van szó. A színes acrylcolor ablakoknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van.
Az ilyen épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat alkotóelemei, melyek napsütésnek, időjárási viszontagságoknak és mechanikai behatásoknak vannak kitéve.

Ezzel bebizonyítva, hogy egy színes profil nem mindig színes. Az acrylcolor ablakoknak azonban a helységek felőli oldaluk fehér PVC profil, a külső részük pedig színes acrylcolor üveg. Ez ellenállóvá teszi a felületet az időjárást befolyásoló tényezőknek, mint napsütés, szél, eső, hideg és hőmérsékleti ingadozások. Valamint az ablakok lecserélésekor sem találkozik szembetűnő színbeli eltéréssel.

gealan_s_8000_fa

Megtévesztően famintázatú dekorfóliák

Mindenki számára, aki nagy súlyt fektet a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le akarna mondani, léteznek műanyag ablakok fadekor kinézettel.
Ezzel a tökéleteset választja. Hiszen mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez – a GEALAN fadekor ablakok mind kinézetben, mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmas klasszikus stílus elemeként régi építésű házak felújításához vagy épp az adott ország adottságainak megfelelő kivitelezéshez.

A fadekor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival, valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.

gealan_s_8000_stabilitas

Nagyvonalú tervezés és kivitelezés

Az S 8000 IQ rendszer kifejlesztésekor különös figyelmet szenteltek a profil stabilitásának. Így nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt.

Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemeket építsenek, és hogy az ablakgyártás területén az ilyen jellegű igényeket is kielégítsék.

gealan_s_8000_biztonsag

A biztonságérzetért

Hogy az ember jól érezze magát a saját négy fala között, annak a biztonság szintén egy feltétele. A GEALAN az S 8000 IQ rendszerével magas szintű betörésvédelmet kínál. A négykamrás konstrukcióknál különösen nagy hangsúlyt fektettek az acélmerevítés figyelembevételére. A profil 74 mm-es beépítési mélységével kapcsolatban meggyőző, konstruktív biztonsági érveket hoz fel, amelyeket a vasalatok tokba történő biztosabb behelyezésével egészít ki.