Gealan S 9000 IQ ablakprofil rendszer

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablakkövetelményeknek is megfelel.

Német technológi és fejlesztés 1968-óta!

Azoknak akik szeretik a maximumot! Olyan ablakprofil rendszer, melynek a hőátbocsátási tényezője csupán 0,92 W/m2K ! Ennek elenére a beépítési mélység sem több 83mm-nél. Kiválóság, szakértelem, precizitás. Ez a GEALAN S9000 IQ.

Árajánlatkérés

gealan_s_9000_hoszigeteles

Kombinálható profilfelépítés

Egy a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer kifejlesztése nem a véletlen műve, hanem egy célorientált fejlesztési munka eredménye.
A siker igazol bennünket, számos számítás eredményei adtak kiváló hőszigetelési értéket. Kezdettől fogva az Uf – 0,92 W/m²K elérése volt a fejlesztés célja standard kombinációban acélmerevítéssel, és ezzel a passzívház alkalmasság elérése.
Ez a rendszer kialakításában meglévő innovatív részletek összeadódásával valósul meg.

gealan_s_9000_szarazuvegezes

Köszönhetően az STV®-nek statikai szárazüvegezés

A GEALAN által kifejlesztett ragasztási technológia az STV® (statikai szárazüvegezés) esetében, az üveg és a szárnyprofil ragasztószalaggal történő összeragasztásáról van szó, külön az ablakgyártás részére kifejlesztett ragasztószalaggal, az üveg megszokott kiékelésének meghagyása mellett. Az üvegszárnnyal történő összeragasztásával az üveg átadja merevségét a szárnynak, és ez által önmagában stabilabbá válik az egész szerkezet. Ezzel a standard szerkezetek acél nélkül készíthetőek el. Az STV® és az acél kombinációjával a szárnyban különösen nagy szerkezetek realizálhatóak.

gealan_s_9000_tartozekok

S 9000 variációs lehetőségei

Az ablakok a modern építészet megjelenésében meghatározó elemek.
Alapfunkciójuk mellett, hogy fényt és levegőt juttassanak az épületbe, és egyidejűleg használójukat megvédjék az időjárás hatásaitól, jelentősen meghatározzák egy épület karakterét.
Egy modern ablakrendszer ezeknek a kihívásoknak a kiváló teljesítési tulajdonságaival és széles körű tartozékkínálatával tud megfelelni.

gealan_s_9000_fadekor

A természetes külső

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építésről van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyőzőek.
A dekorablakok a modern ablak összes pozitív tulajdonságával rendelkeznek, emellett egyidejűleg dekoratív fa hatásúak is.

gealan_s_9000_kornyezetvedelem

Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

A GEALAN egy ún. „GEALAN Környezetvédelmi Megállapodás“ formájában partnereivel együtt részt vesz a „Gazdaság Körforgásában“: ennek értelmében a profilgyártók és ablakgyártók megállapodtak a régi műanyag ablakok valamint az ablakgyártásakor keletkező műanyaghulladék újrafelhasználásában.

A cél, hogy az anyagot ne tárolják, hanem egy ún. PVC-újrafelhasználóba visszajuttassák. Maga a PVC – thermoplasztikus ipari nyersanyag, természetes nyersanyagokból készül, mint kőolaj, földgáz és konyhasó – túl költséges ahhoz, hogy a szemétben landoljon, vagy valamelyik égetőműben kössön ki. Mivel a PVC 100 %-ban újrahasznosítható, egyértelmű, hogy újra fel is kell dolgozni azt. A régi műanyag nyílászárókat szintén be lehet granuláltatni, majd ismételten újra feldolgozni. Így lett a PVC-ből a leginkább újrahasznosítható ipari nyersanyag.