Inoutic 5 kamrás ablakprofil rendszer

Az Arcade kitűnik jól bevált technológiájával és kiváló minőségével, emellett rendkívül kedvező az ár/érték aránya. Az Inoutic márka kínálatából ez a klasszikus rendszer megfelel a modern otthon minden követelményének, ezért erős pozíciót épített ki a piacon. Az Arcade rendszert állandóan fejlesztik.
A modern építészet legkülönbözőbb alkalmazási területein használható, időtlen formatervezésének köszönhetően nagyon keresett termék mind az új építkezéseknél, mind a felújításoknál.
Az alacsony karbantartási igény, a bevált technológia és a jó hőszigetelési tulajdonságok olyan befektetéssé teszik, amely nem veszíti el az értékét.

Kiváló hőszigetelésű ablak – megálmodott otthonának ez az alapja

A növekvő energiaárak és a nyersanyagok csökkenő természetes forrásai következtében egyre fontosabb a házak hőveszteség elleni védelme. Ma már nem lehet figyelmen kívül hagyni az ablakok minőségét.
A 71mm-es beépítési mélységű Arcade-rendszer nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, és az Inoutic társaság ellenőrzött műszaki színvonalát nyújtja. A megfelelő ablakok kiválasztása ezért nagyon egyszerű!

Árajánlatkérés

Arcade / Ablakprofil modern lakásba 71 mm-es beépítési mélységgel

  • Kiváló hőszigetelési értékek
  • Költséget és fűtési energiát takarít meg
  • Kiváló minőség, hosszú élettartam
  • Számos védelmi lehetőség és a legjobb biztonság
  • Dekorok és színek nagy választéka
  • Ablakszárnyak két különböző változatban
  • Megjelenésükben harmonizáló ajtók és emelő tolóajtók

Az energiamegtakarítás példái

Üvegezés tipusa Uw* érték
W / m2 K
40m2ablakfelületre
eső fűtőolaj fogyasztása liter/év
Egyszerű üvegezés 5,0W / m2 K 3100 liter / év
Régi szigetelő üvegezés 2,5W / m2 K 1550 liter / év
Ablak Arcade profilból szigetelő üvegezéssel 1,2W / m2 K 819 liter / év
Ablak Arcade profilból tripla üvegezéssel 0,8W / m2 K 495 liter / év
Hőszigetelési tulajdonságok összehasonlítása
* Az U érték / Az >U< hőátbocsátási tényrző jelzi, hogy mennyi energia halad át óránként egy 1m2 területen, ha a hőmérséklet külömbség a külső és belső oldal között 1 Kelvin (= 1°C).
Minél kisebb az U érték, annál jobb a hűszigetelés.

INOUTIC ECO PLUS –
Energiamegtakarítás és minőség

A  profilok teljesítik a biztonsággal szemben támasztott jelenlegi követelményeket

Az Arcade-rendszer nagyon jó hőátbocsátási mutatókat ér el a tokkal (Uf=1,2W/m²K), így megfelel a 2009. évi energiatakarékossági követelményeknek.
Az Arcade-profilok az 5 kamrának és a 71mm-es beépítési mélységnek is köszönhetik kiváló hőszigetelésüket. Ez a megoldás segít csökkenteni az energiafogyasztást, és kíméli a fűtési költségeket. Összehasonlítva az egyszerű üvegezésű ablakokkal, az Arcade-profilból gyártott ablakok minőségi hőszigetelő üvegezése lehetővé teszi a fűtési költségek akár 40%-os megtakarítását.
A profil fejlett technológiája és a szigorú minőségellenőrzés biztosítja az Arcade-profilból gyártott ablakok pontos behelyezését és szoros illeszkedését, valamint hosszú élettartamát. Ezek a kiváló minőségű műanyag ablakok nem igényelnek különösebb karbantartási költségeket.
Az Arcade-profilokból gyártott ablakokon két körbefutó tömítés biztosítja a szél és a vízszivárgás elleni védelmet.

INOUTIC INGENEERING CREATIVITY PLUS –
Kényelem és biztonság

A sokféle szín és forma bármilyen építészeti stílushoz illeszkedik

Speciális hangszigetelő üvegezés alkalmazásával az Arcade-profilból gyártott ablakok 4. osztályig terjedő zajvédelmet biztosítanak (a zajvédelemi irányelvek szerint), és az otthont a nyugalom szigetévé teszik.
Az üvegezés 15 mm mélyen kerül beépítésre a profilba, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, és optimalizálja a felületi hőmérsékletet az üveglécek mentén.
Az Arcade-profilból gyártott ablakok betöréssel szemben ellenálló acélmerevítésükkel elérik a 2 (WK2) biztonsági osztályt. A belső dupla rögzítésű üvegléc fokozott védelmet biztosít az erőszakos betörés ellen.
Az Arcade-profilból gyártott bejárati ajtók a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek és rendkívül terhelésállóak. Az erős merevítésnek és a sarokkötéseknek köszönhetően ezek a bejárati ajtók rendkívül stabilak és teljesen funkcionálisak.

INOUTIC DESIGN PLUS –
Forma és szín

Az építészeti stílushoz illő profil választható – klasszikus egyenes vagy víz vetős.

A színrendszer a színek és dekorok nagy választékát kínálja. A színpaletta univerzális színes dekorok, a fa látványát és struktúráját nyújtó dekorok, vagy gyöngyház struktúrájú dekorokat tartalmaz.
Az Arcade-profilokból bármilyen típusú ablak gyártható – hagyományos üvegezésű nyitható és buktatható szárnyak ugyanúgy, mint a régi házak homlokzatainak osztott ablaktípusai.
Az Arcade-profil 71mm-es beépítési mélységének köszönhetően keskeny megjelenésű, ezért bármilyen típusú építménybe beszerelhető. Klasszikus építészeti stílusa minden homlokzatnak időtlen eleganciát kölcsönöz.
Az Arcade-profilból gyártott bejárati ajtók a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek és rendkívül terhelésállóak. Az erős merevítésnek és a sarokkötéseknek köszönhetően ezek a bejárati ajtók rendkívül stabilak és teljesen funkcionálisak.