Kiváló minőségű ablakok

10 év garancia az általunk beépített profilokra!

Kiváló mérnöki tervezés és aprólékosság jellemzi a GEALAN termékcsaládot. Hat kamrás ablakprofil, melynek köszönhetően az alacsony energiafelhasználású épületek körében az egyik legelterjedtebb. Bevált, minőségi ablakprofil. Csak a bevált gyártók termékeivel, a probléma és csalódásmentes ablakbeépítésért, vagy ablakcseréért. A Delta Abak minden tapasztalatát az Ön oldalán hasznosítja a teljes megelégedettségért, garanciával! Igény szerint kapcsolódó szakipari munkák elvégzését is bátran rábízhatja csapatunkra, akiket több mint egy évtized tapasztalata tesz még értékesebbé.

Nyílászáró és beépítés egy helyen!

Élvezze a nyugalmat és a biztonságot!

A GEALAN ablakok és ajtók nem csak a komfortosak, hanem tervezésüknél a biztonságra is komoly hangsúlyt fektettek.

AJÁNLATKÉRÉS

10 év garancia az általunk beépített profilokra!

A lehetetlen számunkra nem létezik. Ezen mondat alapján hívták életre az S 8000 IQ rendszert. Bármelyféle alkalmazásához rendelkezésre állnak a hozzá illő profilok és küszöbmegoldások, amelyek a kívánt működésnek és beépítési követelmények megfelelnek.
Bejárati ajtók gyártásához az S 8000 IQ geometriái nagyon jól alkalmazhatóak. A nagyméretű alumínium merevítések alacsony súlyuk mellett olyan stabilitást biztosítanak, amely eddig nem volt lehetséges.
Sokoldalúság – Határtalan kombinálási lehetőségek

Egy új kasírozó technológiának köszönhetően a GEALAN abban a helyzetben van, hogy majdnem minden, tetszés szerinti kombinációt képes legyártani. Az acrylcolor, fadekor és univerzális fóliák szinte minden variációja lehetséges és nincs jelentősége annak, hogy a profil számtalan töréssel vagy lekerekítéssel rendelkezik.

KOMFORT

A zaj akár az egészségünkbe is kerülhet. Ezért a zaj- és hangszigetelés szintén az egyik legfontosabb tényezővé vált. A modern hangszigetelő ablakoknál mérvadó a mindenkori lakókörnyezet és a külső zajszint. Az intelligens profiltervezéssel a GEALAN rendszerek a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak, és ezáltal emelik az életszínvonalat.

HŐSZIGETELÉS

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A négykamrás geometria és a 74 mm-es beépítési mélység segítségével azonban az S 8000 IQ rendszer nagyon jó hőszigetelést biztosít költséget kímélve. Azért hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljen, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek.

A profilkombináció a bevizsgált U-értékével beleszámítva a standard acélmerevítést (Uf = 1,1 W/m2K értékig) a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Ennek ellenére soha nem történik a hőszigetelés a statika hátrányára, amikor is az ember nem használ elegendő acélmerevítést.

DESIGN

Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az S 8000 IQ rendszert úgy tervezték, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveg lécek és sima, csillogó felületek.

Az S 8000 IQ rendszert az esztétika illetve az értékesség jellemzi – stílusos ablakok és időtlen elegancia. De ezzel még nincs vége. Az S 8000 IQ plus rendszer négy- és hatkamrás kivitelének létezik egy formatervezett változata, egy síkban félig eltolt, különleges formájú ablakszárnnyal.

LENYŰGÖZŐ SZÍNEK

Az építőművészetben az esztétikát a színek, formák és anyagok tökéletes összhangja jelenti. Nincs jelentősége, hogy műemlék jellegű épületekről, modern lakóházakról vagy ipari felépítményekről van szó. A színes acrylcolor ablakoknak a homlokzat kivitelezésekor nagy jelentősége van.
Az ilyen épületek vonzzák a tekintetet, mintegy összetéveszthetetlen névjegyként szolgálva ezzel. Az ablakok a homlokzat alkotóelemei, melyek napsütésnek, időjárási viszontagságoknak és mechanikai behatásoknak vannak kitéve.

Ezzel bebizonyítva, hogy egy színes profil nem mindig színes. Az acrylcolor ablakoknak azonban a helységek felőli oldaluk fehér PVC profil, a külső részük pedig színes acrylcolor üveg. Ez ellenállóvá teszi a felületet az időjárást befolyásoló tényezőknek, mint napsütés, szél, eső, hideg és hőmérsékleti ingadozások. Valamint az ablakok lecserélésekor sem találkozik szembetűnő színbeli eltéréssel.

MEGTÉVESZTŐEN FINOM MINTÁZATÚ DEKORFÓLIÁK

Mindenki számára, aki nagy súlyt fektet a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le akarna mondani, léteznek műanyag ablakok fadekor kinézettel. Ezzel a tökéleteset választja. Hiszen mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez – a GEALAN fadekor ablakok mind kinézetben, mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmas klasszikus stílus elemeként régi építésű házak felújításához vagy épp az adott ország adottságainak megfelelő kivitelezéshez.

A fadekor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival, valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.

STATIKA

Az S 8000 IQ rendszer kifejlesztésekor különös figyelmet szenteltek a profil stabilitásának. Így nagyrészt kiesett a fő kamrák nagy dimenzionálása az acélmerevítés felvétele miatt.

Az eredmény a standard merevítés igen magas hajlítási szilárdsága, ami szintén a profil stabilitását javítja. Ezáltal már semmi nem áll annak útjában, hogy nagyobb elemeket építsenek, és hogy az ablakgyártás területén az ilyen jellegű igényeket is kielégítsék.

BETÖRÉS VÉDELEM

Hogy az ember jól érezze magát a saját négy fala között, annak a biztonság szintén egy feltétele. A GEALAN az S 8000 IQ rendszerével magas szintű betörésvédelmet kínál. A négykamrás konstrukcióknál különösen nagy hangsúlyt fektettek az acélmerevítés figyelembevételére. A profil 74 mm-es beépítési mélységével kapcsolatban meggyőző, konstruktív biztonsági érveket hoz fel, amelyeket a vasalatok tokba történő biztosabb behelyezésével egészít ki.

10 év garancia az általunk beépített profilokra!

Az új GEALAN-rendszer az S 9000 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 83 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablakkövetelményeknek is megfelel.
Német technológi és fejlesztés 1968-óta!

Azoknak akik szeretik a maximumot! Olyan ablakprofil rendszer, melynek a hőátbocsátási tényezője csupán 0,92 W/m2K ! Ennek elenére a beépítési mélység sem több 83mm-nél. Kiválóság, szakértelem, precizitás. Ez a GEALAN

KOMBINÁLHATÓ PROFILFELÉPÍTÉS

Egy a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer kifejlesztése nem a véletlen műve, hanem egy célorientált fejlesztési munka eredménye.
A siker igazol bennünket, számos számítás eredményei adtak kiváló hőszigetelési értéket. Kezdettől fogva az Uf – 0,92 W/m²K elérése volt a fejlesztés célja standard kombinációban acélmerevítéssel, és ezzel a passzívház alkalmasság elérése.
Ez a rendszer kialakításában meglévő innovatív részletek összeadódásával valósul meg.

MÉG JOBB STATIKA – Köszönhetően az STV®-nek statikai szárazüvegezés

A GEALAN által kifejlesztett ragasztási technológia az STV® (statikai szárazüvegezés) esetében, az üveg és a szárnyprofil ragasztószalaggal történő összeragasztásáról van szó, külön az ablakgyártás részére kifejlesztett ragasztószalaggal, az üveg megszokott kiékelésének meghagyása mellett. Az üvegszárnnyal történő összeragasztásával az üveg átadja merevségét a szárnynak, és ez által önmagában stabilabbá válik az egész szerkezet. Ezzel a standard szerkezetek acél nélkül készíthetőek el. Az STV® és az acél kombinációjával a szárnyban különösen nagy szerkezetek realizálhatóak.

SOK KIEGÉSZÍTŐ

Az S 9000 variációs lehetőségei

Az ablakok a modern építészet megjelenésében meghatározó elemek.
Alapfunkciójuk mellett, hogy fényt és levegőt juttassanak az épületbe, és egyidejűleg használójukat megvédjék az időjárás hatásaitól, jelentősen meghatározzák egy épület karakterét.
Egy modern ablakrendszer ezeknek a kihívásoknak a kiváló teljesítési tulajdonságaival és széles körű tartozékkínálatával tud megfelelni.

FADEKOR – A természetes külső

Azoknak, akiknek fontos a természetes megjelenés anélkül, hogy le kellene mondaniuk a modern ablaktechnika előnyeiről, kínáljuk a műanyag ablakokat fadekor külsővel. Teljesen mindegy, hogy egy régi fa tartószerkezetű ház felújításáról vagy egy új építésről van szó, a GEALAN fadekor ablakok mind megjelenésükben, mind funkciójukban meggyőzőek.
A dekorablakok a modern ablak összes pozitív tulajdonságával rendelkeznek, emellett egyidejűleg dekoratív fa hatásúak is.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

A GEALAN egy ún. „GEALAN Környezetvédelmi Megállapodás“ formájában partnereivel együtt részt vesz a „Gazdaság Körforgásában“: ennek értelmében a profilgyártók és ablakgyártók megállapodtak a régi műanyag ablakok valamint az ablakgyártásakor keletkező műanyaghulladék újrafelhasználásában.

A cél, hogy az anyagot ne tárolják, hanem egy ún. PVC-újrafelhasználóba visszajuttassák. Maga a PVC – thermoplasztikus ipari nyersanyag, természetes nyersanyagokból készül, mint kőolaj, földgáz és konyhasó – túl költséges ahhoz, hogy a szemétben landoljon, vagy valamelyik égetőműben kössön ki. Mivel a PVC 100 %-ban újrahasznosítható, egyértelmű, hogy újra fel is kell dolgozni azt. A régi műanyag nyílászárókat szintén be lehet granuláltatni, majd ismételten újra feldolgozni. Így lett a PVC-ből a leginkább újrahasznosítható ipari nyersanyag.

AJÁNLATKÉRÉS